Výstava v Týnské literární kavárně v Domě U Zlatého prstenu v Praze 1, Týnská 6

Ve dnech  od 3. května  do 2. června 2018 budeme vystavovat naše práce v prostorách  Týnské literární kavárny V Domě U Zlatého prstenu. Literární kavárna se nachází v přízemí budovy jedinečného historického domu, ve kterém má výstavní prostory Galerie hl. m. Prahy, vchod do kavárny je jak z Týnské uličky, tak je možné vejít vchodem přes pokladnu galerie, což je vchod hned vedle vchodu do Ungeltu ze směru od Staroměstského náměstí.

Vystavíme tam výběr z našich prací, některé jsou inspirovány literárními díly, použité techniky jako vždy velmi rozmanité. Týnská literární kavárna je příjemné a klidné místo v samém středu Prahy, hezky se sedí  u stolků venku na nádvoří, ceny a obsluha příjemné,  víno (máme vyzkoušené)  velmi chutné. Pokud jste toto zajímavé místo ještě neobjevili, máte nyní možnost  zajít si sem na skleničku či něco malého dobrého.

Vernisáž se koná ve středu 9. května 2018 v 17,30 hodin,  k poslechu zahraje Trio Bety, Nina a Mirek, tak si udělejte čas a přijďte se s námi pobavit a potěšit !

http://www.muzeumprahy.cz/dum-u-zlateho-prstenu/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *