Bohemia patchwork klub v dubnu na Prague patchwork meeting v Brně a charitativní sbírka quiltů pro Hospic Dobrého pastýře v Čerčanech

Od pátku 22. 4. do neděle 24. 4. 2022 nás najdete na PPM QUILT SHOW BRNO v pavilonu E 1. patro na výstavišti v Brně. Nenechte si mezinárodní výstavu patchworku ujít !

Charitativní sbírka quiltů pomůže klientům hospicu
Součástí PPM QUILT SHOW BRNO bude i charitativní sbírka, která pomůže klientům Hospicu Dobrého Pastýře v Čerčanech.

Hospic se nachází na Benešovsku a poskytuje paliativní a odlehčovací péči. Každoročně jeho branami projde přibližně 250 pacientů bez ohledu na věk, sociální status či místo bydliště.

Pokud byste chtěli hospicu pomoci, můžete na PPM QUILT SHOW BRNO přinést své quiltované deky či polštářky. Klientům hospicu tak zpříjemníte pobyt pod pergolou nebo na terase v chladnějších dnech.

Darovat můžete také drobnější díla, jako jsou tašky, prostírky a podobně. Ty hospic nabídne v e-shopu a na trzích, přičemž výtěžek z prodeje poputuje na podporu činností arteterapeutických dílen.

Své dary můžete nosit po celou dobu konání PPM QUILT SHOW BRNO a odevzdat na pokladně při vstupu do foyer haly E.

Všem dárcům srdečně děkujeme.

1 komentář u „Bohemia patchwork klub v dubnu na Prague patchwork meeting v Brně a charitativní sbírka quiltů pro Hospic Dobrého pastýře v Čerčanech

  1. Pingback: Výstava Jany Lálové v Písecké bráně v Praze 6 v dubnu 2022 | Zašitá krása

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *